Вітаємо бакалаврів – 2019!

Вітаємо бакалаврів – 2019!

5 липня 2019 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів.

З привітаннями та теплими побажаннями виступили проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Л.Є.Момотюк, декан фінансово-економічного факультету В.В.Пархоменко, декан обліково-статистичного факультету О.І.Пилипенко, завідувач кафедри аудиту та підприємництва М.Д.Корінько, завідувач кафедри економіко-математичних дисциплін та інформаційних технологій О.Л.Єршова. Усі виступаючі висловили надію, що студенти залишать у своїх серцях добрі, світлі спогади про яскраві та незабутні роки навчання в НАСОА.

На свято до студентів завітали начальник Північного офісу Держаудитслужби Карабанов Олександр Вікторович та заступник начальника Північного офісу Держаудитслужби Іванський Андрій Йосипович, які від усієї душі привітали зі святом та запросили випускників долучитися до лав фахівців з державного аудиту.

Від імені студентів-випускників із словами вдячності до своїх наставників-викладачів та батьків звернулася Юлія Майструк, яка подарувала всім присутнім чудову пісню. Студенти подякували викладачам за здобуті знання, друзів, життєвий досвід та запевнили, що гідно нестимуть звання випускника Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Вітаємо бакалаврів-2019! Бажаємо ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, а завжди йти тільки вперед до нових здобутків та творчих досягнень!

Чекаємо на вас і сподіваємося, що у наступному навчальному році знов зустрінемося в аудиторіях Академії задля продовження навчання за магістерськими програмами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *