Від Майдану до АТО

Від Майдану до АТО

Уже третій рік викладачі та студенти НАСОА 20 лютого відзначають День Героїв Небесної Сотні, вшановуючи відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Фото: День пам'яті Небесної сотні.Студенти Академії приєдналися до акції пам’яті полеглих героїв. Першокурсники переглянули відеоролик про Майдан Гідності, читали вірші, присвячені Героям Небесної Сотні. Їх історії надихають і вчать.

Більшість захисників Майдану стали оборонцями рідної землі на Сході України. З метою допомоги нашим воїнам викладачі та студенти підтримують зв’язок з волонтерським фондом «Повернись живим» (засновник Віталій Дейнега).

Цього року ми придбали календар «Ветерани. Життя триває…» (2017) , випущений цим фондом, і долучилися до збору коштів, що будуть спрямовані на придбання безпілотного апарату для 40-ї окремої артилерійської бригади. Першокурсники передали листи для воїнів цієї бригади.

Члени наукового студентського гуртка «СіЧ» оформили фотовиставку «Від Майдану до АТО», яка розповідає історії бійців 95-ї, 93-ї, 80-ї, 53-ї, 30-ї, 25-ї, 101-ї бригад, а також батальйону ім. генерала Кульчицького, 34-го батальйону «Батьківщина» та підрозділів Правого сектора.

Портрет кожного з героїв календаря – це не просто історія людини, яка пережила війну. Це історії перемог. Перемог у боях, перемог над обставинами і перемог над собою.

Фонд «Повернись живим» опублікував історію кожного з героїв календаря 2017року.

Слава бійцям, які поклали своє життя за цілісність і незалежність України!

Честь і слава героям живим!

Фото: Календар «Ветерани. Життя триває…» (2017).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *