Урочистості з нагоди випуску бакалаврів 2018!

Урочистості з нагоди випуску бакалаврів 2018!

6 червня 2018 року в Академії відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів за спеціальностями «Економічна кібернетика», «Менеджмент», «Облік і аудит», «Фінанси та кредит».

З привітальним словом до випускників із звернувся ректор Академії Олександр Григорович Осауленко. Він поздоровив бакалаврів із завершенням важливого життєвого етапу, отриманням дипломів та вручив дипломи з відзнакою студентам, які на відмінно завершили навчання.

Також свої привітання і побажання студентам висловили декан фінансово-економічного факультету В.В.Пархоменко, заступник декана обліково-статистичного факультету Т.Д.Сакада, завідувач кафедри аудиту М.Д.Корінько, завідувач кафедри економічної кібернетики та математичних методів Л.П.Перхун, старший викладач кафедри фінансів, банківської справи та страхування І.С.Ігнатова. Вони висловили надію, що всі студенти залишать у своїх серцях добрі, світлі спогади про яскраві та незабутні роки навчання в НАСОА.

Від імені студентів-випускників із словами вдячності до своїх наставників-викладачів та сокурсників, з якими пройшли пліч-о-пліч ці чотири швидкоплинних роки звернулася Євгенія Чобітько, а Інна Одесюк подарувала всім присутнім чарівну пісню «Усміхнися мені». Студенти подякували викладачам за здобуті знання, друзів, життєвий досвід та запевнили, що гідно нестимуть звання випускника Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Вітаємо бакалаврів-2018! Бажаємо здоров’я, щастя, благополуччя, добробуту! Не зупиняйтеся на досягнутому і не озирайтеся назад! Рухайтеся тільки вперед до нових здобутків та творчих досягнень!

Чекаємо на вас і сподіваємося, що у наступному навчальному році знов зустрінемося в аудиторіях Академії задля продовження навчання за магістерськими програмами!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *