Україна єдина! Пишаємося захисниками Вітчизни!

Україна єдина! Пишаємося захисниками Вітчизни!

12 жовтня у стінах Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся захід, присвячений Дню захисника України, який відзначається в день Покрови Пресвятої Богородиці – найбільшого свята для козацтва.

У літературно-музичній композиції згадали славетних лицарів-козаків, отаманів та гетьманів, які боронили нашу Україну від іноземних загарбників. Презентації та відеоролики про найвидатніших гетьманів Запорізької Січі, підготовлені членами наукового студентського гуртка «СіЧ» (Слово і час) під керівництвом Варавкіної З.Д. та Яковенко О.Д. стали окрасою свята.

Сучасним захисникам нашої Вітчизни свої вірші присвятили студентка 1-го курсу Чухно Євгенія «Дякую тобі, солдате» і студентка 3-го курсу Одесюк Інна «Крила».

Читання листа від бійців 8-го окремого полку спеціального призначення із зони АТО студентам Академії було одним із зворушливих моментів свята.

Прекрасну презентацію фотографій дітей та внуків викладачів, студентів нашої Академії «Діти – квіти України» підготувала студентка 4-го курсу Кравчук Інна.

Студенти, викладачі та гості, співаючи разом пісні про Україну, створили святковий, патріотичний настрій у залі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *