Цифровізація культури: тенденції та реалії у світі та можливості для України

Цифровізація культури: тенденції та реалії у світі та можливості для України

17 грудня відбулося чергове засідання студентського наукового товариства «Цифровізація суспільства та бізнесу: виклики та можливості для молоді».

Тематична панель засідання – «Цифровізація культури: тенденції та реалії у світі та можливості для України», модераторка теми – завідувачка кафедри Єршова О.Л.

У засіданні взяли участь студенти 1 та 2 курсу освітньо-професійної програми «Цифрова економіка», 1 курсу освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та викладачі кафедри економіко-математичних дисциплін та ІТ

Студенти підготували цікаві актуальні доповіді по темі засідання, які викликали жваву дискусію та обговорення питань, які безпосередньо не стосувалися зазначеної тематики, але дотичні неї.

Доцент кафедри Ставицький О.В. поділився з присутніми враженнями про відвідування днем раніше форуму «SYNERGY 2021. IT business & IT education». Це щорічний захід найбільшої профільної Асоціації «IT Ukraine», який драйвить розвиток IT-освіти та визначає вектори її розвитку.

По завершенні засідання завідувачка кафедри Єршова О.Л. зробила цікаве та пізнавальне повідомлення про затребувані професії для молоді, про вимоги до їх знань та умінь, про базові навички для молодих фахівців сфері ІТ в Україні.

По закінченні засідання був визначений регламент подальшої роботи. Учасники товариства вітають усіх із прийдешніми святами! До зустрічі у Новому 2022 році!