«Теоретичні та практичні проблеми реалізації норм права на сучасному етапі державотворення»

«Теоретичні та практичні проблеми реалізації норм права на сучасному етапі державотворення»

19 грудня Національна академія статистики, обліку та аудиту спільно з Чернівецьким інститутом Міжнародного гуманітарного університету провела  засідання круглого столу «Теоретичні та практичні проблеми реалізації норм права на сучасному етапі державотворення».

Захід об’єднав досвідчених науковців юриспруденції, відомих адвокатів-практиків та здобувачів вищої освіти навколо обговорення вкрай важливих на сьогоднішній день правових питань, які мали можливість відвідати засідання круглого столу як у офлайн так і онлайн-форматах.

Зі вступним словом звернулись до присутніх Шульга С.В. – д.е.н, професор, проректор НАСОА та д.філософ.н., професор, завідувач кафедри філософії, права та соціально-гуманітарних наук – Гаврилюк Т.В.

Під час засідання круглого столу д.юр.н., професором – Корнієнком П.С., було акцентовано увагу на своєчасному створенні Центру економіко-правових досліджень НАСОА.

Щербина В.І. – д.юр.наук, професор, професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення КНУ ім. Тараса Шевченка, презентував навчальний посібник “Конституційне право України” (автори Бесчестний В.М., Корнієнко П.С., Щербина В.І. та Соцький А.М.).

Заступник Міністра юстиції України 2016-2017 рр. – Мороз П.О., із запалом розповів декілька цікавих історій із “юридичного” життя в рамках доповіді “Чому юристи не хочуть у політику?”.

Д.юр.н., професор, завідувач кафедри юриспруденції Міжнародного гуманітарного університету – Соцький А.М., зосередив увагу на перспективах розвитку освіти і науки у закладах вищої освіти України.

Бучма О.М. – к.філософ.н., доцент, ст.н.співробітник відділу історії релігії і практичного релігієзнавства Інституту філософії імені Г.С.Сковороди, акцентував увагу у своєму виступі на релігійні права та свободи.

Дякуємо доповідачам та усім присутнім за цікаві доповіді!