Свято вручення дипломів випускникам магістрам – 2019

Свято вручення дипломів випускникам магістрам – 2019

15 лютого 2019 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту відбулося Свято вручення дипломів випускникам магістрам.

Із теплими словами привітання до випускників звернувся ректор Академії, доктор наук з державного управління, професор, член-кореспондент НАН України Олександр Григорович Осауленко. Він також вручив дипломи з відзнакою найкращим випускникам Академії.

Із успішним завершенням навчання магістрів привітали: перший проректор з науково-педагогічної роботи, д.е.н., професор Редько О.Ю., проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, д.е.н., професор Момотюк Л.Є., декан фінансово-економічного факультету к.е.н., доцент Пархоменко В.В., декан обліково-статистичного факультету д.е.н., професор Пилипенко О.І., завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування, д.е.н., професор Бондарук Т.Г., завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.п.н., професор Теловата М.Т., завідувач кафедри аудиту та підприємництва, д.е.н., професор Корінько М.Д. завідувач кафедри економіко-математичних дисциплін та інформаційних технологій, економічних педагогічних наук, доцент Єршова О.Л.

Розділити радість свята із випускниками прийшли їхні батьки, друзі, викладачі, наставники та гості.

Щирі слова подяки прозвучали на адресу викладачів, батьків та однокурсників від випускників-магістрів Вишкварко Ірини, Басака Олександра, Авраменко Надії, Лісового Романа.

Свої музичні привітання студентам подарувала Майструк Юлія.

Шановні випускники, успіхів вам та перемог на життєвому шляху!

Щасливої вам життєвої дороги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *