Студентська турбота про людей похилого віку

Студентська турбота про людей похилого віку

Нещодавно студенти першого курсу, групи 19.04 фінансово-економічного факультету Академії відвідали Територіальний центр Шевченківського району м. Києва та провели лекцію «YouTube: теоретичні та практичні засади». Основну частину аудиторії лекції склали люди похилого віку.

Спочатку студенти (Задерейко Д., Заславець О., Котковська В.) розповіли теоретичний курс, а вже потім розпочалася практика. Основна мета цього заходу – допомогти та дати можливість людям старшого віку відчути себе потрібними, усвідомити, що життя продовжується, і межі пізнання не існує.

Для студентів, на перший погляд завдання було не з простих. Але на їх здивування ці поважні люди прагнули навчитися всього та відразу, що особисто дуже вразило студентів Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Звичайно, турбота про людей похилого віку не повинна мати епізодичний характер, адже вона необхідна щодня, щохвилини, щомиті. Тому студенти на одному візиті до цих прекрасних людей не збираються зупинятися і запрошують приєднатися до них усіх бажаючих.