Розігруємо яскравий мерч серед тих, хто отримав сертифікати

Розігруємо яскравий мерч серед тих, хто отримав сертифікати

Друзі, оголошуємо конкурс 🥳

Розігруємо яскравий мерч серед тих, хто отримав сертифікати за перегляд освітніх серіалів на платформі Дія.Освіта у січні.

Давно відкладали перегляд освітнього серіалу на платформі Дія.Освіта? Тоді це — той самий знак знову повернутись до перегляду і таки отримати свій сертифікат.

Щоб взяти участь у розіграші:

  • Отримайте мінімум 1 сертифікат за проходження будь-якого освітнього продукту на платформі Дія.Освіта після 1 січня 2024 року.
  • Під цим постом у коментарях вкажіть назву освітнього серіалу Дія.Освіта, який ви опанували, а також свої прізвище та ім’я.
  • Чим більше коментарів та сертифікатів — тим більше шансів на перемогу!

Встигніть взяти участь у розіграші до 23:59 28 січня 2024 року. Переможців буде відібрано за допомогою random.org та оголошено у середу, 31 січня 2024 року на нашій сторінці у Facebook у коментарі під цим дописом.

30 переможців, які будуть першими у списку random.org отримають круті подарунки від Дія.Освіта!

Важливо:

  • Ми перевіримо виконання умов та попросимо переможців надіслати скриншот сертифіката за проходження освітнього серіалу в дірект.
  • Якщо переможці протягом тижня не нададуть скріншот сертифіката у дірект, ми передаємо право отримати подарунок наступним учасникам зі списку random.org.
  • У разі будь-яких змін інформація буде розміщена на офіційній сторінці Обласного координаційного центру з питань реалізації заходів та проектів цифрової трансформації, цифрового розвитку та цифровізації та на сторінках в мережі Facebook наших партнерів.

Конкурс проводиться Обласним координаційним центром з питань реалізації заходів та проектів цифрової трансформації, цифрового розвитку та цифровізації при Кіровоградській обласній державній адміністрації, Цифровим хабом публічного управління та проєктного менеджменту спільно з Міністерством цифрової трансформації України та Дія.Освіта.