Програма стажування українських студентів в університетах Канади Сanada’s Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine

Програма стажування українських студентів в університетах Канади Сanada’s Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine

Студенти Національної академії статистики, обліку та аудиту можуть подати заявку на участь у програмі Сanada’s Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine.

Запрошуємо студентів 3-го курсу різних наукових дисциплін: від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук прийняти участь у програмі Сanada’s Mitacs Globalink Research Internship Programfor Ukraine.

Подати заявку на участь можна за посиланням.

Програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Франції, Індії, Німеччини, Мексики, Саудівської Аравії, Тунісу та України для дослідницького стажування в Канаді. З травня по вересень кожного року учасники, що пройшли відбір, беруть участь в 12-тижневому дослідницькому стажуванні під керівництвом канадських викладачів університетів з різних наукових дисциплін.

Програма стажування в даний час доступна в більш ніж 60 університетах Канади (повний список можна переглянути за посиланням, у розділі “Student Information”). Випускники програми Globalink Research Internship, що зацікавлені в поверненні до Канади для навчання в магістратурі, мають право на отримання стипендії Globalink Graduate Fellowship.

Програма включає:

  • роботу над спільним проектом з професором канадського університету (згідно ваших інтересів, навичок та попереднього досвіду);
  • переліт до Канади;
  • трансфер з аеропорту до місця вашого проживання;
  • стипендію на житло, харчування та проживання;
  • медичне страхування;
  • зарахування на період стажування до канадського університету;
  • підтримку студентів-менторів в кампусі канадського університету;
  • можливість відвідування заходів, воркшопів, семінарів з професійного розвитку;
  • сертифікат, що підтверджує проходження програми Globalink Research Internship.

Для участі у програмі Globalink Research Internship студенти подають
такі документи:

  1. Онлайн-заявка на участь у програмі.
  2. СV з описом наукових інтересів (шаблон).
  3. Лист-рекомендація від професора чи наукового керівника з описом досвіду досліджень та наукових інтересів (інструкція).
  4. Виписка з оцінками від Академії (підтвердження рівня середнього академічного балу вище 80%).

Важливо!

закрити

Екзамен з англійської чи французької мови не потрібний. Рівень володіння мовою визначається професором з Канади під час Skype-інтерв’ю.

Всю детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.mitacsua.org/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *