Посвята першокурсників у студенти – 2019

Посвята першокурсників у студенти – 2019

1 вересня 2019 року за багаторічною традицією в актовій залі Головного управління статистики в м. Києві відбулися урочистості з нагоди Дня Знань та хвилююча церемонія Посвяти першокурсників у студенти Національної академії статистики, обліку та аудиту. Цього року Академічна студентська родина збільшилася більш ніж на 450 юнаків та дівчат.

Із початком нового навчального року та нового етапу у житті студентів привітав ректор Академії, доктор наук з державного управління, професор, член-кореспондент НАН України за спеціальністю «Статистика», заслужений економіст України Олександр Григорович Осауленко.

З теплими словами до учасників церемонії звернувся почесний гість свята Голова Державної служби статистики України кандидат технічних наук Ігор Євгенійович Вернер, який висловив сподівання, що молода еліта, яка обрала Академію своєю Альма-матір, у майбутньому зробить усе можливе задля розвитку та процвітання нашої держави.

Студентську родину та гостей свята щиро привітали з початком нового навчального року проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Л.Є. Момотюк, директор Коледжу бізнесу та аналітики О.А. Юрченко. Привітання студентам прозвучали від студентки-магістра Марії Музиченко.

За багаторічною традицією ректор Академії вручив студентам-першокурсникам символічний Ключ знань, а декани факультетів – символічні студентський квиток та залікову книжку з побажаннями успіхів у навчанні, яскравих та незабутніх студентських років та навчання лише на відмінно.

Першокурсники склали присягу студентів та пообіцяли добре навчатися і здобувати знання на благо України та Академії.

Урочисті збори завершилися концертом художньої самодіяльності студентів Академії та майстрів мистецтва України. Родзинкою концерту стали музичні твори у виконанні Народної артистки України, професора Національної академії статистики, обліку та аудиту Ірини Даць у супроводі Академічного оркестру народної та популярної музики Українського радіо (художній керівник і головний диригент колективу Михайло Пікульський).

Відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *