Підсумки профорієнтаційної роботи за вересень 2019

Підсумки профорієнтаційної роботи за вересень 2019

Починаючи з вересня 2019 року в НАСОА розпочалася активна робота профорієнтаційного відділу з учнівською молоддю, яка продовжується по сьогоднішній день.

За участю декана обліково-статистичного факультету Пилипенка О.І., декана фінансово-економічного факультету Пархоменко В.В. та доцента кафедри статистики Голубової Г.В. здійсненні виїзди у загальноосвітні школи та ПТУ Київської області: м. Вишгород, м. Димер, с. Демидів, с. Лютіж, с. Нові-Петрівці, с. Старі-Петрівці, с. Гаврилівка, м. Обухів, м. Вишневе, м. Васильків, смт. Українка, с. Трипілля, с. Стайки, с. Юрівка і Віта Поштова, с. Путрівка, смт. Калинівка, с. Гребінки, смт. Глєваха, с. Борова, с. Ксаверівка, с. Гатне, с. Хотів,с. Новосілки, с. Ковалівка, с. Велика Олександрівка, с. Щасливе, с. Гора. Всього відвідано 42 школи (126 класів).

Завідувач кафедри інформаційних систем доцент Єршова О.Л. та доцент Одноволик В.І. провели плідну роботу у школах м. Фастів.

Заступник директора Коледжу бізнеса та аналітики Телегей Н.В. і методист кафедри філософії та соціально-гуманітарних дисциплін Молодько В.О. активно попрацювали серед учнівської молоді ЗОШ м. Кагарлик

Учнів 9-11 класів та їх батьків запрошено в Національну академію статистики, обліку та аудиту на День відкритих дверей, який відбудеться 05.10.2019 року та на підготовчі курси.