Перший етап II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Обліку і оподаткуванню»

Перший етап II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Обліку і оподаткуванню»

В Національній академії статистики, обліку та аудиту 27 лютого 2020 р. завершив свою роботу перший етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт закладів вищої освіти України зі спеціальності 071 « Облік і оподаткування». Для участі в конкурсі, до оргкомітету надійшло 118 наукових робіт від 127 авторів (студентів) із 66 закладів вищої освіти України.

Зі вступним словом до членів галузевої конкурсної комісії звернувся Голова конкурсу – д.е.н., професор Редько О.Ю., який ознайомив експертів з Наказом МОН України № 1271, Положенням про проведення конкурсу №605 та вимогами до наукових робіт (обсяг роботи, плагіат і т.д.).

Заступник голови конкурсу – д.пед.н., професор, заслужений працівник освіти України Теловата М.Т. привітала експертів галузевої конкурсної комісії з початком роботи першого етапу Всеукраїнського конкурсу та ознайомила із регламентом роботи.

У галузевому конкурсі взяли участь 20 експертів із закладів вищої освіти України, зокрема: Херсона, Запоріжжя, Львова, Харкова, Миколаєва, Києва. Практичний, науково-педагогічний досвід експертів сприяв продуктивній роботі з оцінювання студентських наукових робіт, визначення результатів (рейтингу в балах) та індивідуального компетентного рішення. За результатами рецензування буде сформовано рейтинговий список наукових робіт студентів, який буде оприлюднений на сайті академії для подальшої участі переможців у підсумковій науково-практичній конференції.