Міжнародне визнання: 1 місце на Міжнародному студентському професійно-творчому конкурсі

Міжнародне визнання: 1 місце на Міжнародному студентському професійно-творчому конкурсі

Студент Максим Філішин з Національної академії статистики, обліку та  аудиту разом із студентами – Сарницькою Дарією (Миколаївський національний університет) та Холестяковою Наталією (Європейський інститут безперервної освіти, Словаччини) перемогли у Міжнародному студентському професійно-творчому конкурсі з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, посіли почесне І місце і нагороджені Дипломами I ступеня.

Роботу на Конкурс підготовлено спільно під науковим керівництвом: д.пед.н., професора, Заслуженого працівника освіти України – Марії Теодозіївни Теловатої,  д.е.н., професора Марини Вікторівни Дубініної та президента EIDV Йозефом Затьком.

Конкурс проводився у 3 етапи:

  • І етап – у закладах вищої освіти відповідно до рішення вчених рад, до 23 квітня 2021 року;
  • ІІ етап – у Одеському національному політехнічному університеті, до 14 травня 2021 року;
  • ІІІ етап – фінальний 27–28 травня 2021 року, в Одеському національному політехнічному університеті спільно з профільними кафедрами зарубіжних закладів вищої освіти – Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні, Бухарестського університету «АРТІФЕКС».

Текст роботи і супровідні документи подавалися  англійською мовою, а участь у підсумковій конференції передбачала виступ з доповіддю та презентацією лише англійською мовою. Визначення переможців конкурсу відбулося за результатами засідання журі (галузевої конкурсної комісії) Міжнародного конкурсу, подвійного сліпого рецензування, обговорення та підсумкової науково-практичної скайп-конференції, на якій студенти представляли свої роботи.

Участь у ІІ етапі Конкурсу взяли 76 студентів з 28 вітчизняних та 5 іноземних закладів вищої освіти, які представили 56 робіт. За підсумковою рейтинговою оцінкою було визначено лише 14 конкурсних робіт-переможців (25% від загальної кількості робіт поданих на Конкурс). Дипломами І ступеню нагороджено 3 конкурсні роботи (25% від кількості робіт-переможців).

Список переможців Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту
Диплом ПІБ авторів Назва закладу (закладів) вищої освіти
1 I ступеня Zhyrnova Arina Lviv Polytechnic National University
2 I ступеня Sarnytska Daria,
Filishyn Maksym,
Holestiakova Natalia
Mykolaiv National Agrarian University,
National Academy of Statistics, Accounting and Audit,
European Institute of Further Education
3 I ступеня Kiminchydzhy Hanna Odessа Polytechnic State University

Вітаємо нашого переможця Філішина Максима та наукового керівника Теловату Марію Теодозіївну з перемогою в конкурсі міжнародного масштабу! Вкотре переконуємося, що ВИ – найкращі! Пишаємося та бажаємо подальших наукових здобутків!