«Індивідуальна та групова терапія посттравматичних стресових розладів (ПТСР) за допомогою терапії прийняття та відповідальності»

«Індивідуальна та групова терапія посттравматичних стресових розладів (ПТСР) за допомогою терапії прийняття та відповідальності»

Психологічне здоров׳я особистості є одним з найважливіших аспектів реалізації її потенціалу та має важливе значення для здоровя нації в цілому!

У період військової агресії росії проти України ця теза актуальна як ніколи.

16 жовтня 2024 року здобувачі вищої освіти НАСОА першого (бакалаврського) рівня ОПП «Менеджмент ЗЕД» та другого (магістерського) рівня ОПП «Міжнародний менеджмент», а також ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» (першого та другого рівнів),  разом з викладачами  приєдналися до психологічного вебінару, організованого Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та американським фондом Hearts to Hearts Children’s Foundation.

Тема вебінару: «Індивідуальна та групова терапія посттравматичних стресових розладів (ПТСР) за допомогою терапії прийняття та відповідальності».

Вебінар проводив Джеф Голдін – PhD, Клінічний психолог.

Здобувачі вищої освіти мали можливість дізнатись про особливості використання терапії прийняття та відповідальності в боротьбі зі стресом, який виник через війну. Ветеран США, клінічний психолог, професор Джеф Холгін поділився власним досвідом, відповів на запитання та прокоментував випадки, які запропонували учасники.

Дякуємо за цікаву зустріч!