Екскурсія здобувачів рівня вищої освіти НАСОА до Unit.City

Екскурсія здобувачів рівня вищої освіти НАСОА до Unit.City

13 травня  здобувачі вищої освіти Національної академії статистики, обліку та аудиту разом із кандидатом економічних наук, доцентом, завідувачем кафедри статистики, ІТ та математичних методів в економіці – Горобець Оленою відвідали Unit.City.

Unit.City – це середовище, де створюється екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу в сфері високих технологій та креативних індустрій. Тут сконцентровані компанії, стартапи та дослідницькі лабораторії. Своєрідне містечко у мегаполісі, у якому створено умови для того, щоб бізнеси в межах цього “парку” зростали швидше, ніж поза ним.

Програма для студентів була доволі насиченою: студенти прослухали лекцію від Head of Recruitment YASNO – Марії Кожушнер. Пані Марія розповіла про найчастіші помилки у резюме, через які людей не запрошують на співбесіди. І звісно, вона розказала про уникнення найпоширеніших помилок у резюме; познайомилися із СЕО YASNO – Сергієм Коваленком, який поділився управлінським досвідом, а також детально розповів про специфіку функціонування YASNO;

Студентам було проведено екскурсію Unit.City, де базується YASNO, Академія ДТЕК. Студенти із захватом слухали розповіді про те, як працює один з найбільших постачальників світла та газу в Україні.

Наприкінці візиту студенти переглянули фільм “Блекаут. Різдво”, про героїчну роботу енергетиків під час російських обстрілів.

Студентів НАСОА було запрошено на стажування, адже кожна компанія та стартап у Unit.City зацікавлені у нових співробітниках.

Здобувачі рівня вищої освіти залишились надзвичайно задоволені таким заходом! Враження в усіх незабутні!

Дякуємо компанії YASNO за організацію та теплий прийом! Бажаємо подальших успіхів!