Доповіді доктора юридичних наук, професора Корнієнка П. С. в Інституті держави і права імені В. М. Корецького НАН України

Доповіді доктора юридичних наук, професора Корнієнка П. С. в Інституті держави і права імені В. М. Корецького НАН України

23 червня заступник першого проректора НАСОА, т.в.о. директора Фахового коледжу економіки та управління НАСОА, доктор юридичних наук, професор Корнієнко Петро Сергійович долучився до роботи ХІІІ Щорічної Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми правового розвитку в умовах війни та післявоєнної відбудови держави», яка проходила на базі Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України у форматі онлайн із доповіддю «Судовий захист у системі забезпечення прав і свобод людини і громадянина в Україні».

У конференції взяли участь як провідні вчені-юристи України, так і представники наукової молоді, подано до друку понад 70 фахових статей, які будуть опубліковані у науковому виданні «Альманах права».

Також на базі Інституту держави і права імені В.М. Корецького до 26-ї річниці Конституції України відбувся круглий стіл на тему «Конституція України: Правове регулювання у державі в умовах воєнного стану» де Петро Сергійович виступив із доповіддю на тему: «Реалізація громадянами України права на освіту в умовах російської збройної агресії».