До відома вступників на магістратуру!

До відома вступників на магістратуру!

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 30.04.2020 №1-9/228 та у зв’язку з продовженням карантину змінено терміни реєстрації для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) для вступу на магістратуру.

Реєстрація розпочнеться о 9:00 12 травня та закінчиться о 18:00 5 червня 2020 року.

Для проходження реєстрації потрібно сформувати комплект документів:

  • заповнена анкета-заява;
  • документ, що посвідчує особу;
  • облікова картка платника податків;
  • фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які завершили навчання у минулих роках);
  • довідка щодо планового завершення навчання та отримання диплому у рік вступу (лише для осіб, які завершують навчання в поточному році у вищих військових навчальних закладах);
  • медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання).

Скановані копії (фотокопії) вищеназваних документів потрібно надіслати у зазначені терміни на електронну пошту відповідальної особи за реєстрацію вступників Музиченко Марії Володимирівни mariya28qwerty@ukr.net.

У темі листа вступник обов’язково зазначає повністю прізвище, ім’я, по батькові.

В тексті листа вступник обов’язково зазначає повністю прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків.

Після реєстрації вступник отримає скановану копію екзаменаційного листка вступника на електронну адресу, зазначену в анкеті. В разі виявлення помилок вступник має звернутися до Приймальної комісії для з’ясування ситуації.

Оформлений екзаменаційний листок зберігається в Приймальній комісії та видається вступнику особисто. Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв’язку, у разі якщо вступником зазначено про таку необхідність в анкеті.

Контактна інформація відповідального секретаря приймальної комісії факультету:

Телефон: +38044 -484 – 47 – 78 Музиченко Марія Володимирівна