Академія завжди йде в ногу з часом!

Академія завжди йде в ногу з часом!

Дистанційне навчання під час карантину?! Для багатьох це новина, але не для Національної академії статистики, обліку та аудиту!

В Академії запроваджено дистанційне навчання для студентів ще з 2007 року. Ми активно використовуємо можливості та переваги дистанційної освіти. За допомогою платформи дистанційного навчання Moodle ми надаємо якісні освітні послуги студентам заочно-дистанційної форми навчання, проводимо курси підвищення кваліфікації для працівників територіальних органів державної статистики, даємо додаткові можливості студентам для ліквідації академічної різниці. Викладачі Академії щорічно проходять курси підвищення кваліфікації з питань упровадження в освітній процес технологій дистанційного навчання. Дистанційні курси Академії поступово проходять сертифікацію.

Тому запровадження карантину не стало для колективу Академії  перешкодою для продовження надання якісних освітніх послуг для студентів. Крім того, на допомогу студентам і викладачам прийшов сервіс Zoom, який надав можливість бачити студентів on-line. І таке спілкування, у складний для всіх час, надихає і дає надію, що все буде добре!

З досвіду спілкування з колегами з інших закладів, можемо сміливо констатувати, що ми – «круті»! Маємо привід пишатися нашими співробітниками, які у максимально стислі терміни перелаштувалися до нових умов і змогли забезпечити не тільки якісне навчання для студентів, але й вирішують поточні питання та адміністративне управління, проводячи наради, засідання кафедр, деканатів, ректорату, швидко реагуючи на виклики часу. Для когось – це новина, для нас – звичайні трудові будні.

Зичимо всім здоров’я!

Академія завжди йде в ногу з часом!