День відкритих дверей!

День відкритих дверей!

5 жовтня 2019 року відділом профорієнтаційної роботи під керівництвом завідувача відділу, к.п.н., доцента Г.Б Черушевої та заступника завідувача відділу А.В. Синякова у стінах Національної академії статистики, обліку та аудиту було проведено День відкритих дверей. У цей же день розпочали роботу підготовчі курси з української мови та математики для учнів 9, 11 класів на базі Академії.

Абітурієнтам та їх батькам було презентовано матеріально-технічну базу закладу, умови вступу до навчального закладу,  можливості навчання за програмою «Подвійний дипломи», стажування за кордоном, безкоштовні мовні факультативи, перспективи розвитку творчо-інтелектуальних можливостей студентів та низку інших переваг, які надає Академія.

Перед гостями виступили проректор з навчально-виховної та наукової роботи, д.е.н., професор Л.Є. Момотюк, декан обліково-статистичного факультету, д.е.н., професор О.І. Пилипенко, декан фінансово-економічного факультету, к.е.н., доцент В.В. Пархоменко, директор Коледжу бізнесу та аналітики НАСОА, к.е.н., доцент О.А. Юрченко.

По завершені заходу слухачі підготовчих курсів та їх батьки зустрілися з доцентами Академії Т.Д. Сакадою та З.Д. Варавкіною, з якими розпочали заняття з математики і української мови та літератури.