День відкритих дверей

День відкритих дверей

6 квітня на знайомство із Національною академією статистики, обліку та аудиту та Фаховим коледжем бізнесу та аналітики, в рамках Дня відкритих дверей, завітали майбутні абітурієнти – учні 9 та 11 класів з різних куточків України.

Представники НАСОА та ФКБА у складі проректора, д.е.н. – Шульги С.В., в.о.проректора, к.е.н. – Пархоменко В.В., декана обліково-статистичного факультету, д.е.н. Пилипенка О.І., завідувача кафедри менеджменту, маркетингу та публічного управління, д.е.н. – Лазоренко Л.В., завідувача кафедри статистики, ІТ та математичних методів в економіці, к.е.н. – Горобець О.О., гаранта ОП “Право” д.юр.н. – Корнієнка П.С., завідувача відділу профорієнтаційної роботи, к.пед.н. – Черушевої Г.Б., директора ФКБА – Бугери К.С., ознайомили присутніх із особливостями спеціальностей та освітніх програм Академії та Коледжу. Також було зосереджено увагу на умовах вступу до ЗВО. У ході презентацій, представники Академії охарактеризували програму студентської мобільності “Подвійний диплом” та ін.

Національна академія статистики, обліку та аудиту, а також Фаховий коледж бізнесу та аналітики бажають майбутнім абітурієнтам успішного завершення навчання у школах та максимально високих балів за результатами НМТ!