Бібліотеці НАСОА надано тестовий доступ до міжнародної бази даних новинної періодики Newsbank

Бібліотеці НАСОА надано тестовий доступ до міжнародної бази даних новинної періодики Newsbank

Newsbank пропонує повну колекцію надійних джерел новин, що охоплюють широкий спектр тем і проблем. Маючи десятки мільйонів записів, NewsBank є однією з найповніших баз новин у світі.

Access Global NewsBank: 2021 Edition розроблено для надання широких і різноманітних точок зору з джерел по всьому світу. Цей ресурс підтримує дослідження в широкому діапазоні предметних областей, включаючи політологію, журналістику, історію, екологічні дослідження, соціологію, економіку, освіту, бізнес, медицину тощо. Це найповніша колекція такого роду, що містить понад 6900 глобальних джерел новин, що охоплюють понад 200 країн світу.

Access Global NewsBank є потужним інструментом дослідження.  Користувачі можуть легко проводити дослідження, порівнювати та аналізувати різні погляди на одну й ту саму тему, відстежувати події в часі та ін.

Видання 2021 року об’єднує всі формати – повнотекстові статті, веб-контент, видання у форматі PDF – в єдиному інтерфейсі, надаючи дослідникам безперешкодний доступ до інформації.

Логін та пароль для доступу до бази можна отримати написавши лист бібліотеці НАСОА.