IV Всеукраїнська студентська наукова конференція «Цифрова трансформація суспільства та бізнесу: виклики та можливості для молоді»

IV Всеукраїнська студентська наукова конференція «Цифрова трансформація суспільства та бізнесу: виклики та можливості для молоді»

10 травня кафедрою статистики, ІТ та математичних методів в економіці було організовано та проведено щорічну Всеукраїнську студентську наукову конференцію «Цифрова трансформація суспільства та бізнесу: виклики та можливості для молоді».

Відкрила конференцію в.о. проректора з науково-педагогічної та виховної роботи, к.е.н., доцент – Пархоменко Вікторія Вікторівна, яка привітала студентів і побажала їм успішної участі у заході та подальшого  використання набутих знань у майбутній практиці. Також привітання висловила завідувач кафедри, к.е.н., доцент – Горобець Олена Олександрівна.

Модератор заходу: доцент кафедри статистики, ІТ та математичних методів в економіці, к.е.н., доцент – Олександр Вікторович Ставицький.

Першими з доповідями виступили запрошені на конференцію гості: Володимир Янцов – тренінг-менеджер компанії Sigma Software, Маргарита Надутенко –кандидат філологічних наук, старша наукова співробітниця відділу лінгвістики Українського мовно-інформаційного фонду Національної академії наук України, керівниця Загальноукраїнського центру словникарства, та Максим Надутенко – завідувач відділу інформатики Українського мовно-інформаційного фонду НАН України, кандидат технічних наук.

Участь у конференції взяли студенти фінансово-економічного та обліково-статистичного факультетів, Фахового коледжу бізнесу та аналітики та Фахового коледжу економіки та управління.

З доповідями виступили Олександр Бобок, Геннадій Кривенко, Євгеній Павлюк, Ілля Мельник, Віталій Чужа, Софія Щеголь, Максим Смаглюк, Каріна Ясінська. Студенти представили доповіді на різноманітні теми, пов’язані з розвитком цифрових технологій та їх впливом на суспільство і економіку.

Завершуючи захід, модератор конференції – Олександр Вікторович відзначив високий рівень підготовки доповідей і презентацій та подякував студентам за їхню роботу.

Науково-практична конференція пройшла успішно, вона стимулювала активну дискусію та обмін ідеями серед учасників.