XIV Міжнародна науково-практична конференція «Система державної статистики в Україні: сучасний стан, проблеми, перспективи»

XIV Міжнародна науково-практична конференція «Система державної статистики в Україні: сучасний стан, проблеми, перспективи»

2 грудня 2016 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту відбулася XIV Міжнародна науково-практична конференція «Система державної статистики в Україні: сучасний стан, проблеми, перспективи». У конференції прийняли участь вітчизняні та іноземні учені та практики.

Конференцію відкрив ректор Академії, доктор наук з державного управління, професор, член-кореспондент НАН України, Заслужений економіст України О.Г. Осауленко.

З вітальним словом до присутніх звернувся віце-президент НАН України, доктор економічних наук, професор, академік НАН України, Заслужений діяч науки і техніки України С.І. Пирожков.

В конференції також взяли участь голова Міждержавного статистичного комітету СНД В.Л. Соколін, який поділився своїм багаторічним досвідом роботи в галузі статистики, та директор Центру науково-дослідних та статистичних інновацій Держкомстату Азербайджану Хагані Мамедов.

В обговоренні питань розвитку національної статистики України, проблем та перспектив статистичної освіти і науки прийняли участь професор кафедри статистики та демографії Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук Н.В. Ковтун, заступник директора Інституту демографії та соціальних досілджень імені М.В. Птухи НАН України, доктор економічних наук, старший науковий співробітник О.М. Гладун, завідувач кафедри статистики, обліку та економічної інформатики Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, доктор економічних наук, професор О.К. Єлісєєва, професор кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Житомирського національного агроекологічного університету, доктор економічних наук, професор Ю.С. Цаль-Цалко, завідувач кафедри статистики НАСОА, доктор економічних наук, професор С.С. Герасименко, завідувач кафедри прикладної математики НАСОА, доктор фізико-математичних наук, професор Ф.В. Моцний.

Конференція проходила у формі пленарного та секційних засідань. Учасники конференції також відвідали виставку творчих робіт викладачів та студентів Академії, присвячену Дню працівників статистики України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *