І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи»

І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи»

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування Національної академії статистики, обліку та аудиту була одним із співорганізаторів І Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи», яку було проведено  21 жовтня 2021р. на базі Львівського торговельно-економічного університету. З вітальними словами до учасників конференції від Академії виступила завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування, доктор економічних наук, професор, Заслужений економіст України Бондарук Т. Г.

На пленарному засіданні здобувач вищої освіти Національної академії статистики, обліку та аудиту Лисенко Олександра виступила із цікавою доповіддю на тему: «Стратегічні завдання фінансового ринку України щодо подолання негативних наслідків коронавірусу», яку вона представляла англійською мовою (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Заїчко І. В.). Учасниками конференції також були здобувачі вищої освіти Національної академії статистики, обліку та аудиту ОПП „Фінанси, банківська справа та страхування” Олійник В. та Шевченко В. (науковий керівник – д.е.н., професор Бондарук Т. Г.).