Ставицький Олександр Вікторович

Ставицький Олександр ВікторовичОлександр Вікторович Ставицький – доцент кафедри статистики, IT та математичних методів в економіці, кандидат економічних наук, доцент.

У 2001 році закінчив НТУУ КПІ “Механіко-машинобудівельний інститут”, спеціальність «Технологія машинобудування», кваліфікація магістр механіки.

У 2002 році – Інститут підготовки кадрів промисловості, спеціальність «фінанси», кваліфікація фінансист-економіст.

У 2016 році – ПВНЗ “Університет сучасних знань”, спеціальність «Психологія», кваліфікація магістр з психології, викладач вищого навчального закладу.

У 2015 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему: «Управління стратегічним розвитком підприємств хлібопекарської галузі» за спеціальністю 08.00.04«Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)»

У 2019 році присвоєно вчене звання доцента по кафедрі економіки та підприємництва.

На кафедрі працює з 2021 року.

Загальний науково-педагогічний стаж – 19 років:

  • З 2021 року по теперішній час – Національна академія статистики, обліку та аудиту, доцент кафедри статистики, IT та математичних методів в економіці;
  • з 2016 по 2021 – Київський інститут бізнесу та технологій, доцент кафедри економіки та підприємництва;
  • з 2008 по 2016 – Національний університет харчових технологій, старший викладач кафедри менеджменту та логістики;
  • з 2003 по 2008 – Інститут підготовки кадрів промисловості, старший викладач кафедри фундаментальних наук.

Підвищення кваліфікації, стажування

Сфера наукових інтересів

Економічна безпека підприємства. Machine Learning. Data Science. Big Data. Використання нейронних мереж та елементів штучного інтелекту.

Викладає курси

  • Digital економіка
  • Економетрика
  • Електронна комерція
  • Інформатика

Публікації

Підготовлено і видано більше, як 120 наукових праць, дві публікації в зарубіжних виданнях, перелік яких представлено за посиланнями:

Участь у наукових проєктах

  • Міжнародний грантовий проєкт «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність – національне розгортання», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси, «МЕДІА& ВЧИТЕЛЬськийкампус» (реєстраційний номер грантової угоди № FY21-L2D-Ed-FAA- SU) 2020 – 2021 рр.
  • Міжнародний грантовий проєкт «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність – національне розгортання», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси, 2021 – 2022 рр. «МЕДІА&КАПСУЛИ» (реєстраційний номер грантової угоди № FY22-L2D-ED-FAA-SU)

Володіння іноземними мовами

  • Англійська мова

Контактна інформація

закрити

Кабінет № 305, Кафедра статистики, інформаційних технологій та математичних методів в економіці, НАСОА

телефон: +380 (44) 489-42-56, +38 (097) 76-38-608

e-mail: OVStavitskiy@nasoa.edu.ua