Враження від навчання в Академії WSB у рамках програми Еразмус+

Враження від навчання в Академії WSB у рамках програми Еразмус+

З 01 жовтня 2022 р. студентка ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» фінансово-економічного факультету Національної академії статистики, обліку та аудиту Анастасія Стецюк перебуває на навчанні в Академії WSB (WyższeSzkolyBankovwe, м. Домброва-Гурніча, Польща) у рамках програми міжнародної академічної мобільності Еразмус+.

Після місяця навчання Настя ділиться своїми враженнями:

«Вже майже місяць, як я навчаюсь у Польщі за програмою Еразмус+, і хотіла б поділитись з вами своїми враженнями. Коли я дізналась, що є така можливість, то одразу вирішила нею скористатися. Трохи хвилювалася, бодумала, що буду тут одна з України. Але вже перед  початком програми з’ясувалося, що з України в Академію WSB приїде ще чотири дівчинки. Тому їхала зупевненістю, що мені буде легше. Після дуже довгої дороги (це зайняло у мене півтори доби) я нарешті дісталася свого тимчасового місця проживання. Оскільки у Польщі навчання починається з 1 жовтня і ще десь тижденьскладають розклад, у мене був час, щобобвикнути й оформити всі документи (а їх чимало).

Але це того вартувало. Заняття в Академії WSB дійсно цікаві, а викладачі діляться цінним досвідом з різних професійних сфер.До того ж це дієвий стимул прокачати свої навички в listening i speaking англійської. Доволі інтересно проаналізувати методи і технології викладаннята порівняти з НАСОА. Це надзвичайний досвід. Вважаю, що програма Еразмус+ – це чудова можливість навчатися, подорожуватитазустрічатися з людьми з різних країн!».