Вітаємо випускників-бакалаврів!

Вітаємо випускників-бакалаврів!

22 липня 2023 року Національна академія статистики, обліку та аудиту радо вітала випускників-бакалаврів із завершенням навчання та врученням дипломів бакалавра!

Незважаючи на складні обставини, побачити один одного та привітати із радісною подією зібралися студенти, їх батьки, родичі і друзі, викладачі – всі, хто ці чотири непростих роки були поруч, навчали та підтримували.

З вітальною промовою до студентів звернувся ректор Академії, доктор наук з державного управління, професор, заслужений економіст України, член-кореспондент НАН України Олександр Григорович Осауленко.

Напутні слова випускникам висловили декан обліково-статистичного факультету Олексій Іванович Пилипенко та фінансово-економічного факультету – Вікторія Вікторівна Пархоменко.

Кожен з виступаючих відзначив високий рівень кваліфікації та активну життєву позицію наших випускників, побажали всім винуватцям свята не зупинятися на досягнутому та впевнено крокувати по життю!

Дипломи з відзнакою випускникам вручили ректор Академії Олександр Григорович Осауленко та проректори Світлана Володимирівна Шульга і Олександр Анатолійович Юрченко.

Вже багато років Академія активно впроваджує у життя програму Подвійних дипломів з Вищою школою бізнесу у Домброві Гурничій (Польща). Мали честь від імені наших партнерів вручити дипломи бакалавра студентам, які в цьому році паралельно завершили навчання за цією програмою.

Теплі слова вдячності від імені усіх випускників науково-педагогічному колективу та співробітникам Академії висловила випускниця фінансово-економічного факультету, голова Студпарламенту Задерейко Дар’я.

Свято пройшло у незабутній теплій і радісній атмосфері!

Вітаємо бакалаврів з отриманням дипломів і бажаємо нових успіхів та перемог! Чекаємо у магістратурі!

Слава Україні!