Тиждень фінансово-економічного факультету. День другий

Тиждень фінансово-економічного факультету. День другий

Релігія у сучасний Україні. Релігія є органічним елементом культури. Молодь повинна прагнути не тільки здобути знання, а й бути всебічно розвиненими особистостями, знати і шанувати традиції та культуру своєї країни. Студенти та викладачі  Академії мали змогу обговорити питання вічних цінностей та випробувань, сенсу буття людини та мети її життя з українським вченим та громадським діячем, відомим в Україні та світі фахівцем з релігійних, духовних і психофізичних систем, провідним науковим співробітником Відділення релігієзнавства НАН України, к.іст.н. Ігорем Козловським.

Людське життя – найголовніше диво! Відповідальне батьківство – така була тема зустрічі , яка відбулася за ініціативи кафедри фінансів, банківської справи та страхування з консультантом Міжнародного благодійного фонду Кучмою Ганною Олександрівною. У ході зустрічі Ганна Олександрівна змусила студентів задуматися над цінністю життя ще не народженої дитини. Наголосила на тому, що кожна людина є плодом Божої любові та носієм Божого образу і подоби. Народження дитяти – це завжди справжнє диво життя, незалежно від того, наскільки відомою і впливовою людиною він згодом стане.

Людське життя – священне і недоторкане, оскільки походить від  Бога і йому єдиному належить. Творець високо цінує людину і для її охорони дав окрему заповідь: «Не вбивай!». Як вказують наукові дослідження, життя людини починається з моменту зачаття. Відтоді і надалі на кожному етапі внутрішньоутробного розвитку ця неповторна людська істота вже має в зачатковій формі всі властивості людської особи.

Дякуємо Кучмі Ганні Олександрівні за надану можливість спілкування!