Своє 85-річчя відсвяткував Кіровоградський коледж статистики НАСОА

Своє 85-річчя відсвяткував Кіровоградський коледж статистики НАСОА

16 грудня 2016 року своє 85-річчя відсвяткував Кіровоградський коледж статистики Національної академії статистики, обліку та аудиту. На святковому концерті були присутні почесні гості.

З вітальним словом виступив народний депутат України Яриніч Костянтин Володимирович, який висловив подяку за плідну працю з підготовки фахівців зі статистики, обліку та аудиту.

Представник Національної академії статистики обліку та аудиту Теловата Марія Теодозіївна доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри бухгалтерського обліку, яка щиро привітала директора Павленко О.М. та очолюваний нею колектив Кіровоградського коледжу статистики Національної академії статистики, обліку та аудиту. Висловила найщиріші побажання здоров’я, щастя, добробуту, нових успіхів у праці й навчанні всім працівникам, а випускникам – добрими справами зміцнювати і підтримувати авторитет і славу навчального закладу в ім’я України, українського народу та заради розвитку національної освіти і науки.

До вітального слова приєдналася Гарник Наталія Леонідівна, перший заступник начальника Головного управління статистики у Кіровоградській області, Іщенко Неля Володимирівна, яка очолювала Кіровоградський коледж статистики з 1991 по 2012 рік , Єлфімова Ірина Миколаївна – голова батьківської ради колледжу, Воротнюк Валентин Володимирович, заступник директора обласного комунального навчально-курсового комбінату «Аграрник».

Колектив Кіровоградського коледжу статистики висловлює щиру вдячність всім присутнім вельмишановним гостям, студентам , викладачам за підтримку у проведенні заходу.

Свято закінчилося під гаслом :

«Хай завжди в нашому закладі змагаються розум і ерудиція, сміливість і кмітливість, талант і пошук».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *