Ректор НАСОА Осауленко О. Г. взяв участь у XVIII Міжнародній конференції Асоціації офіційної статистики (IAOS 2022) «Цінність інформації у часи викликів» та ІІІ Конгресі польської статистики

Ректор НАСОА Осауленко О. Г. взяв участь  у XVIII Міжнародній конференції Асоціації офіційної статистики  (IAOS 2022) «Цінність інформації у часи викликів» та ІІІ Конгресі польської статистики

З 26 по 28 квітня 2022 р. ректор Національної академії статистики, обліку та аудиту  Осауленко О. Г. спільно із представниками Державної служби статистики України взяв участь у XVIII Міжнародній конференції Асоціації офіційної статистики (IAOS 2022) «Цінність інформації у часи викликів» та ІІІ Конгресі польської статистики (м. Краків, Республіка Польща).

Під час Конференції IAOS Олександр Григорович прийняв участь у роботі та виступив з доповідями на сесіях «Відповідь ISI та IAOS у ситуаціях, що впливають на статистиків: приклад України», «Впровадження основних принципів і цінностей офіційної статистики в країнах Східної Європи та Центральної Азії».

В рамках Конгресу польської статистики ректор НАСОА виступив з доповідями на сесії «Інституційні та методологічні виклики: міжнародний вимір», а також на Ювілейній сесії Статистичної асоціації Польщі.

За визначні досягнення у галузі статистики Осауленко О. Г. був нагороджений Почесним знаком «За заслуги перед статистикою Республіки Польща».