Підсумки проходження виробничої практики студентами фінансового факультету

Підсумки проходження виробничої практики студентами фінансового факультету

З метою підтримки обдарованої студентської молоді Національної академії статистики, обліку та аудиту за ініціативи та підтримки кафедри фінансів забезпечено успішне та цікаве проходження практики студентів 3-5 курсів у Верховній Раді України та Національному Банку України.

Студенти фінансового факультету мали можливість взяти безпосередню участь у законодавчому процесі, набути досвіду роботи в єдиному законодавчому органі країни і таким чином створити передумови для професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності.

З 18 квітня по 18 червня 2017 року студентам 3-4 курсів надана можливість набуття практичного досвіду у відділі контролю Апарату Верховної Ради України та у відділі з питань звернень громадян Апарату Верховної ради України.

Студенти 5 курсу проявили себе під час проходження виробничої практики у Національному Банку України. Зокрема, за особливі заслуги та активну участь у поточній роботі НБУ студентка групи 12.04/3 Карпішина А. О. отримала сертифікат про проходження навчання з курсу «Практичні аспекти формулювання та реалізації монетарної політики».

Під час проходження практики у Національному банку України Карпішина А.О. брала активну участь у дослідницькій конференції Національного банку України, що організована спільно з Національним банком Польщі «Роль Центрального банку в забезпеченні економічного розвитку», де мала можливість зустрітись з такими відомими особистостями, як Джон Тейлор, Енріке Мендоза та Лоуренс Болл.

Достойні результати наших практикантів свідчать про високий рівень підготовки студентів НАСОА за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».

Колектив кафедри фінансів дякує усім студентам за активну та продуктивну роботу під час проходження виробничої практики та бажає їм подальших успіхів у навчанні, значних наукових досягнень та наснаги втілювати набуте у життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *