Мій Києве – величний, златоглавий!

Мій Києве – величний, златоглавий!

Тепла пора молодого «Бабиного літа» подарувала чудову нагоду студентам ІІ курсу Фінансово-економічного факультету – учасникам гуртка «English Club» кафедри іноземних мов НАСОА, зустрітися після карантинних обмежень, насолодитись спілкуванням один з одним, дізнатись більше про історію та культурну спадщину міста, де вони живуть та навчаються.

14 вересня 2021 року студенти групи 20.04 відвідали пішохідну екскурсію історичним центром Києва «Kyiv – the Historical, Cultural and Business Center of Ukraine», яку провела для них куратор і модератор гуртка Стогній Ірина Валеріївна.

Екскурсія розпочалась з прогулянки Пейзажною алеєю, яка відкрила мальовничі краєвиди давнього міста. Студенти ознайомились з трагічною історією Десятинної церкви (храму Успіння Пресвятої Богородиці), загадали бажання біля 400-літньої липи – символом Старокиївської гори. Далі пройшлися Андріївським узвозом, милуючись виробами майстрів народної творчості та витонченою архітектурою Андріївської церкви й містичною красою прибуткового дому Замок Ричарда Левове серце.

Зустріч завершилась на Контрактовій площі та відвідуванням Свято-Вознесенської Флорівської обителі.

Учасники гуртка із задоволенням та користю провели час, поглибивши свої знання з історії міста та розширивши словниковий запас англійської мови.

« … прогулянка вдалась на славу! Побували у машині часу, мандрували від VIII до XXI ст. Дякуємо за можливість більш глибоко дізнатись про історію  нашої столиці.»

Блажко Вікторія, ФБСС 20.04/1

 «Київ – це моє місто, в якому співіснують старовинні споруди та сучасні пам’ятки, неймовірної краси парки та велика кількість сувенірних магазинчиків й торгівельних центрів. Завдяки цікавим розповідям Ірини Валеріївни ми дізналися багато нового про нашу рідну столицю. У чудовій компанії ми провели гарний та насичений новинами день у нашому красивому місті…»

Стецюк Анастасія, ФБСС 20.04/2

 «…прекрасна прогулянка з найкращою групою ФБСС 20.04!!! Ще раз переконалася в тому, що Київ – дивовижне місто з безліччю цікавих історій))) Дякую улюбленому куратору за цю неймовірну зустріч!!!…»

Філюк Анна, ФБСС 20.04/2

 «…дякую за організовану екскурсію та чудову прогулянку Києвом))) Особисто мені дуже сподобалося слухати цікаві розповіді про нашу столицю, прогулюватися вуличками Києва й розглядати його краєвиди. Усе пройшло краще, ніж я очікувала))) З нетерпінням чекаю нових зустрічей)))»

Касьян Ангеліна, ФБСС 20.04/1

 «Це була незабутня прогулянка містом, адже я мала неймовірну можливість краще дізнатися щось нове про Київ, нарешті поспілкуватися зі своїми одногрупниками та підняти собі настрій! Я отримала найпозитивніші емоції!»

Савощенко Аліна, ФБСС 20.04/2

 «…нарешті!!! Ми зустрілися після довго карантину!!! Це була чудова, насичена позитивними емоціями та новими знаннями прогулянка. Київ – прекрасне місто, а наші дівчата – найкращі!»

Іщук Богдан, ФБСС 20.04/1