«День Академії» в НВК «Димерська гімназія – ЗОШ І ступеня» Вишгородського району

«День Академії» в НВК «Димерська гімназія – ЗОШ І ступеня» Вишгородського району

30 січня 2020 року професорсько-викладацький склад Національної академії статистики, обліку та аудиту проводив День Академії в НВК «Димерська гімназія – ЗОШ І ступеня» в рамках «Стратегії профорієнтаційної роботи НАСОА».

Реалізації даного проєкту передувала багаторічна співпраця з гімназією у сфері профорієнтації. За цей час було проведено інтелектуально-творчі заходи: брейн-ринг, інтелектуальна гра «Найрозумніший», олімпіади з економіки, інформатики, математики, які проходили на базі Академії. Щороку випускники гімназії вступають до Коледжу бізнесу та аналітики НАСОА та Академії.

До участі «Дня Академії» було залучено провідних науковців з фінансів, обліку та аудиту, менеджменту, під керівництвом завідувача відділу профорієнтаційної роботи, професора Черушевої Г.Б.

Представники Академії провели майстер-класи з презентаціями у 9-11 класах: “Україна і світ: економічна інтеграція” – декан фінансово-економічного факультету, професор Пархоменко В.В.; «Інтерактивна гра з економіки» – директор Коледжу бізнесу та аналітики НАСОА, кандидат економічних наук, доцент Юрченко О.А.; Інтерактивна гра з менеджменту – кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту ЗЕД Ігнатенко Т.С.

Протягом дня в стінах гімназії працював мультимедійний центр з рекламою Академії, а також викладачами проводилась профорієнтація серед школярів. Активну участь у пропаганді Академії взяла студентка І курсу обліково-статистичного факультету Селезень Мілена.

Після завершення заходу декан фінансово-економічного факультету Пархоменко В.В. та директор гімназії Шак С.О. підписали Угоду про творчу співпрацю, обговорили можливі подальші спільні проєкти на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту.