І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

07.03.2024 р. кафедрою менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування НАСОА було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (освітньо-професійна програма «Публічне управління та адміністрування»).

В Олімпіаді взяли участь здобувачі вищої освіти ІІІ та ІV курсів освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування».

Конкурсне завдання складалося з двох блоків – тестові завдання, які передбачали комплексну перевірку рівня знань теоретичного матеріалу, а також практичні завдання на визначення вміння втілювати набуті знання на практиці.

Роботи учасників олімпіади перевірило кваліфіковане журі у складі Лазоренко Л.В., завідувачки кафедри менеджменту, маркетингу та публічного управління, д.е.н., професор; Сафронової О.М., доцента менеджменту, маркетингу та публічного управління, кандидата наук з держ. управління, доцента; Мотузки О.М., доцента кафедри менеджменту, маркетингу та публічного управління, к.е.н., доцента, Луньової Т.С., доцента кафедри менеджменту, маркетингу та публічного управління, к.е.н.

Перемогу в Олімпіаді з освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» здобули:

  • І місце – Іванова Катерина (студентка ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування»);
  • ІІ місце – Попович Тетяна (студентка ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування»)
  • ІІІ місце – Сагайдачна Дар’я (студентка ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування»)

Вітаємо переможців! Дякуємо всім учасникам Олімпіади!

Бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності та нових творчих звершень!